Berichtenbeheer

Afbeelding van loginvenster van Info-Kanaal

Het beheren van de berichten gaat via een zogenaamde webinterface van het Info-Kanaal systeem. Dat wil zeggen, er wordt online ingelogd op de algemene administratiesoftware. U hoeft dus geen software te installeren voor het beheer. Er is een hoofd-administrator, dat is iemand die toegang heeft tot het gehele systeem, en er zijn deel-administrators, dat zijn mensen die beperkt toegang hebben tot een bepaalde sectie, bijvoorbeeld alleen de persberichten. 

In het algemeen geldt dat er voor een bepaalde nieuwssectie ook een eigen template (basisvormgeving) gebruikt wordt, zodat de lezer kan zien waar hij of zij zich bevindt in de berichtenstroom. In de demoroom kunt u zelf ervaren hoe gemakkelijk Info-Kanaal werkt. Neem hiervoor contact met ons op.

Afspeellijsten

Afspeellijst van Info-Kanaal

Met afspeellijsten kunt u meerdere berichten groeperen. Per afspeellijst is in te stellen:

  • het maximum aantal berichten
  • de maximale berichtduur per lijst
  • beschikbare templates
  • op welke schermen/ players de afspeellijst wordt getoond
  • en gebruikerstoegang.

Templates

Voorbeelden van templates

Info-Kanaal beschikt over de mogelijkheid om uw berichten in meerdere templates weer te geven. Per bericht of afspeellijst kunt u de template instellen om berichten visueel te groeperen.

Bekijk voorbeelden van templates.

Gebruikers

U kunt meerdere gebruikers toevoegen met individuele toegangsrechten. U kunt per afspeellijst instellen of een gebruiker de berichten mag bekijken, bestaande berichten mag wijzigen of nieuwe berichten mag toevoegen.