Fullscreen video's

DVD en HD logo

Info-Kanaal beschikt over de mogelijkheid om fullscreen video’s tonen in HD en DVD kwaliteit (Mpeg 4, Mpeg 2, Mpeg 1, MOV, en AVI).

Advertenties

Voorbeelden van advertenties

Een buitengewoon interessante optie is het plaatsen van advertenties (billboards). De berichten worden dagelijks gelezen door vrij specifieke doelgroepen. Vaak zijn er partijen die -tegen een vergoeding- zeer graag advertenties tonen. Dit maakt de aanschaf van het systeem vaak nóg aantrekkelijker.

Een advertentie kan natuurlijk ook bijvoorbeeld een aankondiging zijn voor een bedrijfsfeest.

Nieuws

Weergave van nieuws op een scherm op een station

Ook bestaat er de mogelijkheid om via een RSS feed de laatste nieuwsberichten op te halen, zo staat er altijd nieuwe content op uw systeem. Bijvoorbeeld het nieuws van nu.nl.

NU.nl videojournaal

Voorbeeld van NU.nl video op Info-Kanaal

Met deze feature is het mogelijk om de actuele nieuwsvideo's te tonen op het Info-Kanaal. De video's zijn voorzien van ondertiteling, zodat het ook te gebruiken is wanneer uw Info-Kanaal geen geluid heeft. De video duurt ongeveer 1 minuut en kan fullscreen of in uw eigen huisstijl worden afgespeeld. De video's worden automatisch vernieuwd.

Buienradar en KNMI

Wanneer Info-Kanaal beschikt over een internetverbinding is het mogelijk om de actuele Buienradar en afbeeldingen van de KNMI weersverwachting weer te geven,

Weer en verkeer

Weer en verkeer voorbeeld op Info-Kanaal

Naast de berichten is er een mogelijkheid om het laatste weer en file nieuws weer te geven.

GP Untis

Voorbeeldscherm van GP Untis op Info-Kanaal

GP Untis is een veelgebruikt lesroosterpakket op middelbare scholen. Bij de invoer van roosterwijzigingen in GP Untis kunnen deze automatisch getoond worden op Info-Kanaal.

AMBER Alert

AMBER Alert voorbeeld

AMBER Alert is het landelijke waarschuwingssysteem bij urgente kindervermissingen en –ontvoeringen. Hiermee kan de politie bij de ontvoering of vermissing van een kind direct heel Nederland waarschuwen via PC- en TV-schermen, websites, e-mail, SMS, Twitter, instant messaging, TV en radio. Zo kan de kans op een goede afloop enorm worden vergroot. Wanneer een AMBER Alert actief dan wordt deze automatisch fullscreen weergegeven op het Info-Kanaal.

Dagrooster

Met het dagroostermodule is het kinderspel om per dag en per klas is het lesrooster te beheren en te tonen op de schermen.

Het is mogelijk om meerdere cellen samen te voegen, of in een andere kleur weer te geven.

Aanwezigheidsbord

Op het aanwezigheidsbord (ook wel presentiebord genoemd) is snel te zien welke medewerkers aanwezig zijn. Het aanwezigheidsbord is onder andere geschikt voor BHV'ers en docenten.

Met het touchscreen waarop de medewerkers worden getoond kan men aan- of afmelden. Eventueel kan het systeem worden gekoppeld aan een toegangssysteem, bijvoorbeeld RIFD-toegangscontrole. Medewerkers worden dan automatisch aan- en afgemeld.

Naast de lijst met medewerkers is het mogelijk om mededelingen te tonen. 

Het beheer van de medewerkers gaat webbased. Vanaf iedere werkplek kan met een webbrowser worden ingelogd om medewerkers aan te passen. Het aanwezigheidsbord is beschikbaar als stand-alone, maar kan ook als player worden gekoppeld aan een Info-Kanaal master systeem.

De vormgeving van het scherm kan door ons in uw eigen huisstijl worden gemaakt.

Bekijk de voorbeeldvideo.