Enkel systeem

Schema van stand-alone Info-Kanaal
Klik op de afbeelding voor een grotere weergave

Met een Info-Kanaal systeem kunt u uw berichten op een scherm tonen. Vanaf iedere werkplek kunt u berichten toevoegen, wijzigen of verwijderen. Ook is er de mogelijkheid om het Info-Kanaal te koppelen aan bestaande systemen zoals bijvoorbeeld het roosterpakket GP Untis.

Meer informatie over de features van Info-Kanaal.

Meerdere systemen

Schema van master/slave Info-Kanalen
Klik op de afbeelding voor een grotere weergave
Schema virtuele master Info-Kanaal
Klik op de afbeelding voor een grotere weergave

U kunt een onbeperkt aantal Info-Kanalen aan elkaar koppelen middels een standaard netwerk. Deze playersystemen kunnen op een willekeurige plek in uw netwerk of aan internet worden geplaatst. Het beheer van de afspeellijsten vind plaats op een centraal Info-Kanaal Master systeem. U kunt bij ieder playersysteem een afspeellijst instellen, zodat het playersysteem alleen een selectie van alle berichten toont.

Master

Een Info-Kanaal Master systeem voert beheer voor de Info-Kanaal players. U kunt players aanmelden bij een master systeem, en vervolgens kunnen afspeellijsten van de master worden afgespeeld op de players.

Player

Een Info-Kanaal Player beheert zelf geen berichten. In plaats daarvan worden berichten opgevraagd van afspeellijsten op een Info-Kanaal Master systeem, en deze worden getoond op het scherm van de player.

 

Meer informatie over afspeellijsten.